Olemme nyt pyrkineet panostamaan myös liikunnan lisäämiseen. Tämän viikon liikuntasaldoon olemmekin aika tyytyväisiä.

Maanantaina kävimme potkimassa jalkapalloa koska mä (Saara) ostin uudet nappikset itselleni. Sisko tuli poikansa kanssa käymään, ja poika (11v) oli innoissaan kun lähdimme potkuttelemaan. Jos olis pojasta ollu kiinni, niin olisimme jatkaneet varmaan koko illan.. Vieraille tarjosimme (ja itse söimme) tuoreista hedelmistä tehtyä hedelmäsalaattia ja jäätelöä.  

Tiistai meni siinä että molemmat nukuimme töidemme jälkeen. Mä nukuin 15 tuntia käytännössä putkeen. Sen verran heräsin välillä, että söin Jarin tekemiä pestolla ja halloumilla täytettyjä herkkusieniä. En tiedä mitä niissä on kaloreita, tai kuin raskaita ne on, mutta molemmat söi neljä sientä... Eli aika vähäsen.

Torstaina sitten potkimme jalkapalloa taas, silloin 1,5h. Jarille olimme nimittäin keskiviikkona hakeneet myös uudet potkukengät ja mä sain oman pallon. :) Otin itelleni vähän seurannan vuoksi sykemittarin, ja ainakin mittarin mukaan kulutin 800kcal tuossa ajassa. Aika paljon, mut hyvä vaan.

Nyt olemme (la) lähdössä kohta ajamaan pyörällä vanhempieni luokse. Menemme heiltä kyydillä tuttujen mökille... Mutta se urheiluosuus on siis se pyörämatka. Meiltä on nimittäin n.16 kilometriä vanhemmilleni matkaa. Huomenna sit sama matka takaisin. Ei oo liian raskas pyörämatka, mut just sopivasti saa vähän hien pintaan. ;)

Tällaista siis meillä. Painonseurannan seuraavat merkinnät sunnuntaina, silloin vois laittaa jo tännekin jos on mitat muuttuneet... (esim vyötärö..) :D